Borstvoeding
Leuna Borstvoeding
Borstvoeding
05/20/2024
2 min
0

Borstkolf voor of na de bevalling kopen?

05/20/2024
2 min
0

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Deze bijzondere tijd brengt veel vragen met zich mee, vooral als het gaat om het voorbereiden op de komst van je kleintje. Een van de veelgestelde vragen is: moet je een borstkolf voor of na de bevalling kopen? In deze blog helpen we je om de juiste beslissing te nemen en geven we je advies over een betrouwbare handkolf die je kunt overwegen.

Het is begrijpelijk dat je graag goed voorbereid wilt zijn op de komst van je baby. Echter, de beslissing om een borstkolf te kopen, hangt af van je persoonlijke situatie en voorkeuren. Hier zijn enkele overwegingen die je kunnen helpen bij het maken van je keuze:

Voordelen van een borstkolf voor de bevalling kopen

  1.  Voorbereiding en gemoedsrust: Het hebben van een borstkolf in huis kan je een geruststellend gevoel geven. Je bent voorbereid en hoeft je geen zorgen te maken over last-minute aankopen na de bevalling.
  2. Oefening en vertrouwdheid: Door de borstkolf al voor de bevalling aan te schaffen, kun je vertrouwd raken met het apparaat. Je kunt oefenen met het in elkaar zetten en gebruiken van de kolf, zodat je er later minder stress over hebt.
  3. Eventuele problemen vooraf tackelen: Als er problemen zijn met de kolf, zoals defecten of onduidelijkheden, kun je deze al voor de bevalling oplossen. Dit voorkomt stress in de periode na de geboorte.

Wil je toch echt een borstkolf voor de bevalling kopen? Gebruik kortingscode VOORDEBEVALLING10 voor 10% korting.

Voordelen van een borstkolf na de bevalling kopen

  1. Inzicht in je behoeften: Na de bevalling weet je beter hoe je borstvoeding verloopt en wat je exacte behoeften zijn. Sommige vrouwen hebben bijvoorbeeld meer melkproductie dan anderen en dit kan invloed hebben op het type kolf dat het beste bij hen past.
  2. Advies van een lactatiekundige: Na de bevalling kun je advies inwinnen van een lactatiekundige over welke borstkolf het beste bij je past. Dit advies kan waardevol zijn, vooral als je tegen onverwachte borstvoeding problemen aanloopt.
  3. Voorkomt onnodige uitgave: Als je besluit dat je geen borstkolf nodig hebt omdat borstvoeding natuurlijk en probleemloos verloopt, bespaar je op de kosten van een apparaat dat je mogelijk niet zult gebruiken.
Bij Leuna raden we aan om te wachten met de aanschaf van een borstkolf tot na de bevalling. Op deze manier kun je beter inschatten wat je precies nodig hebt en voorkom je onnodige uitgaven.

Onze aanbeveling: de handkolf van Leuna

Als je ervoor kiest om een borstkolf te kopen, dan raden wij de handkolf van Leuna aan. Hier zijn enkele redenen waarom deze handkolf een goede keuze is:

Gebruiksvriendelijk
De Leuna handkolf is eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken, wat vooral handig is tijdens de eerste weken na de bevalling.

Betaalbaar
In vergelijking met elektrische kolven is onze handkolf voordeliger, waardoor het een goede optie is voor moeders die een budgetvriendelijke oplossing zoeken.

Draagbaarheid
Een handkolf is compact en draagbaar, wat betekent dat je hem gemakkelijk kunt meenemen en gebruiken waar je ook bent.

Stil en discreet
Omdat de Leuna handkolf geen stroom nodig heeft, is hij stil en discreet te gebruiken, zelfs als je onderweg bent.

Reacties
Categorieën